matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
ja:
log
√
6
3 * log
3
36= Prooszę o pomoc
22 paź 20:36
aniabb:
=log
√
6
36=4
22 paź 20:41
ja:
a mogę jeszcze spytać skąd to się wzięło ?
22 paź 20:42
Mila:
log
3
3
1
log
√
6
3=
=
log
3
√
6
(1/2)log
3
6
1
2
*log
3
36=
*2log
3
6=2*2=4
(1/2)log
3
6
log
3
6
22 paź 20:53