matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wynik wynosi 32 ale dlaczego chodzi mi o wytłumaczenie
sweetgirl:
0,5
−4
* 0,5
−1
22 paź 20:20
krystek:
2
4
*2
1
22 paź 20:21
Artur_z_miasta_Neptuna:
1
0.5
−4
= (
)
−4
= 2
4
= ....
2
1
0.5
−1
= (
)
−1
= 2
1
= 2
2
22 paź 20:22