matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby
Maciek:
Uzasadnij, że jeżeli a+b = 1 i a
2
+ b
2
= 4 , to a
4
+b
4
= 31
22 paź 20:12
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2986.html
22 paź 20:18
Maciek:
Tutaj bym tego nie szukał
Dzięki.
22 paź 20:22
Eta:
22 paź 20:26