matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bŁAGAM POMÓZCIE ROZWIAZAC MI ZADANIE
Gigun:
SIN 11 STOPNI PODIZLEIC PRZEZ COC 79 STOPNI + COS23 STOPNI PODZIELIC SIN 67 STOPNI
22 paź 20:04
zombi:
sin11
o
=cos79
o
cos23
o
=sin67
o
cosα=sin(90
o
−α)
sin11
o
cos23
o
+
=2
cos79
o
sin67
o
22 paź 20:07