matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podstawa 5
Gigun:
0,2
−
4:125
−
3:5
4
22 paź 19:58
M:
1 lut 06:01
Bo_ra:
1
0,2=
=5
−1
5
125=5
3
1
(0,2)
4
=5
−4
=
5
4
125
3
=(5
3
)
3
=5
9
1
1
1
(1/5
4
)/(5
9
)=
*
=
5
4
5
9
5
13
1
1
1
(1/5
13
)/(5
4
)=
*
=
5
13
5
4
5
17
1 lut 21:37