matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ratunku
Razak:
Dwa Rozwiązania ma równianie A 3x
2
−√3+
1
4
=0 B −
5
2
x
2
−6x−5=0 C x(x+1)=−6 D x
2
=3x
22 paź 19:16
Razak:
Proszę o pomoc, bardzo ważne...
22 paź 19:33