narysuj wykres funkcji f(x)=(1/2)^x -4. podaj jej miesjce zerowe
goszja: proszę o pomoc

narysuj wykres funkcji f(x)=(
12)
x −4. podaj jej miesjce zerowe
22 paź 16:04
Aga1.:

przesuń o 4 jednostki w dół
22 paź 16:10
think:
22 paź 16:11
neska: narysuj wykres funkcji f(x)=1/x−1 +2
dziedzina, zbiór wartości i miesjce zerowe
27 sie 09:48
ZK: Dziedzina =R\{1}
Z
wf=R\{2}
Miejsca zerowe
| 1 | |
| =−2 to masz proporcje i licz dalej |
| x−1 | |
27 sie 10:20
kox654: C (1/2, 1/5) D (5, 2) rownanie prostej na płaszczyznie narysuj wykres
28 lis 19:20
Maja: Narysuj wykres funkcji y=1/x2
2 gru 19:05
8 gru 19:27
andrzejcz: f(x) = 1/x*2−1 wykonaj wykres i omow jej wlasnosci
12 gru 07:34
andrzejcz: wykonaj wykres funkcji i omow jej wlasnosci: f(x) = 1:x+2 − 1
12 gru 07:43
andrzejcz:
12 gru 07:47
andrzejcz: xx3−6x3+x−6
−−−−−−−−−−−−−−−−−−− =0
x
12 gru 07:51
andrzejcz: x2+2 : x − 1− x =1
12 gru 07:54
megi: sredni zuzycie paliwa wynosi 6,81 na 100km a opisz zaleznosc ilosci zuzytego paliwa od
przebytej drogi i narysuj wykres tej funkcji b przyjmujac ze pojemnosc baku wynosi 55l oblicz
jaka najdłuzsza
13 gru 18:32
Justyna: ∫=(1/2)(x+2) −2
25 kwi 11:32
Zalew19: f(x)=(1/2)x−4 − 2
10 maj 14:36
Mila:
| | 1 | |
f(x)=( |
| )x−4−2 taki wzór funkcji? |
| | 2 | |
10 maj 20:47