matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosta x= 3 jest osią symetrii
Matrix:
Prosta x= 3 jest osią symetrii wykresu funkcji y = (m−1)x
2
+ mx + 3 gdy A: m= 6/7 B: m= −6/7, c: m=3/2 Dziękuję
22 paź 14:50
aniabb:
m=6/7
22 paź 15:01
Matrix:
DZięki
22 paź 15:11