matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonopetria
mini:
Oblicz sin
3
α+3cos
3
α / sin α, jeżeli α jest kątem ostrym , tg α= 2
21 paź 22:34
ed:
2
1
a = 2, b = 1, c =
√
5
, sinα =
, cosα =
√
5
√
5
sin
3
α + 3cos
3
α
= 1,1
sinα
21 paź 22:58