Wyznacz liczbę naturalną n
smurfik: Wyznacz liczbę naturalną n spełniającą warunki:
100a+10b+c=n
a*(10b+c)=n/2
21 paź 22:21
sushi_gg6397228:
lepiej podaj tresc zadania
b,c ∊ {0,1,2,3,4,5,6,7,8,9}
a ∊{1,2,3,4,5,6,7,8,9}
21 paź 22:24
smurfik: Już mam, jest to 360 bo 3*60=180 i 360/2=180.
21 paź 22:30
AC:
Nie odpisywać, zadanie z omg.
22 paź 09:28
aniabb: szukaj dalej
22 paź 09:29
AC:
Wszystkie zadania
smurfika są z tegorocznej olimpiady nie ma co szukać
22 paź 09:58
aniabb: niech szuka kolejnych liczb .. w poleceniu było znajdź wszystkie
22 paź 10:31