matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie dla marty
daniel:
sin
4
x+cos
4
x=1−2sin
2
xcos
2
x t=sin
2
x y=cos
2
x t
2
+y
2
=1−2ty t
2
+y
2
+2ty=1 (t+y)=1 (sin
2
x+cos
2
x)=1 L=P
21 paź 21:41