matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie dla marty
daniel:
2
2sin
2
x+2cos
2
x
L=
−(tgx+ctgx)
2
=
−(tgx+ctgx)
2
=2tg
2
x+2−
cos
x
cos
2
x
tg
2
x−2−ctg
2
x=tg
2
x−ctg
2
x L=P
21 paź 20:54