matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Karolina:
Oblicz: a) log
9
5 x log
25
27= b) (log 2)
2
+ log 5 x log 20=
21 paź 20:38
aniabb:
1/2 * 3/2 = 3/4
21 paź 20:41
aniabb:
(log2+log5)
2
=(log10)
2
=1
2
=1
21 paź 20:46