matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
kasia:
oblicz log
7
50 ,gdy a=log
14
2 ,b=log
14
5 oblicz log
2
360,gdy a=log
3
20,b=log
3
15
21 paź 20:36
Aga1.:
log
14
50
log
7
50=
log
14
7
a log
14
50=log
14
(2*5
2
)=log
14
2+2log
14
5=
14
log
14
7=log
14
=log
14
14−log
14
2=
2
21 paź 20:45
kasia:
dziękuję,ale słabo kumam
21 paź 20:50