matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria
monia41:
przekroj osiowy stozka jest trojkatem prostokatnym o przeciwprostokatnej 16 oblicz pole powierzchni bocznej stozka
21 paź 10:02
Aga1.:
2r=16 l można obliczyć na kilka sposobów. l=8
√
2
P
b
=πrl=
21 paź 10:14