| ||||||||
∑ (od k=0 do n) | =2n | |||||||
|
| |||||||||||||||
2n = (1+1)n = ∑ | (1k)*1n−k = ∑ | |||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
21 = 2 = | + | = 1 + 1 | ||||||||||||||
| m! | |||||||||
2m = ∑0m | = ∑0m | |||||||||
| k!*(m−k)! |
|
|
| ||||||||||||||||||||||
∑0m+1 | = 1+1+ ∑1m ( | + | = | |||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
= 1+1+ ∑1m | + ∑1m | = | ||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
= 1+1+ ∑1m | + ∑1m | = | ||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
= 1+1+ ∑0m−1 | + ∑1m | = | ||||||||||||||
|
|
|
| |||||||||||||||||||||||||||||
= | + | + ∑0m−1 | + ∑1m | = | ||||||||||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||
= ∑0m | + ∑0m | = | ||||||||||||||