matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
khmnstw:
1
1
1
1
1
(
+
+
+
+
)
5
=
i
i
2
i
3
i
4
i
5
20 paź 17:20
aniabb:
=1/i
5
20 paź 17:27
khmnstw:
a to:
1
√
3
(
−
i)
31
=
2
2
20 paź 17:33
khmnstw:
20 paź 17:57