dziękuję
:): wyznacz granicę:
lim sin4x2x
x→1
19 paź 20:40
19 paź 20:41
pigor: ... gdzie x w radianach . ...
19 paź 20:50
Aga1.: | | sin4x | | sin4x | |
limx→1 |
| =limx→12x* |
| =0*1=0 |
| | 2x | | 4x | |
19 paź 20:53
Aga1.: O nie, to nie jest granica przy x→0
19 paź 20:54
Ajtek:
Aga1. skąd się wzięło 2x przed ułamkiem

NIe powinno byc tylko 2?
19 paź 20:54
ada: powinno i to jest wynik
19 paź 20:56
aniab: granica do 1
19 paź 21:05
Aga1.: Aejtek ,napisałam bzdury, jak się zreflektowałam było już za późno, ale nie umiem usuwać
postów.
19 paź 21:37
aniab: znam ten ból ... czytam dopiero w momencie jak naciskam enter ...
19 paź 22:01
Ajtek:
Aga1., ja również nie umiem usówać postów. Tą "wiedzę" mają nieliczni

.
Ja po prostu staram się przypominać sobie wiedzę analizując rozwiązania, sposób tych rozwiązań.
Podpowiadając, również walę czasami gafy. Każdemu może się to przytrafić, może nie
Ecie i kilknastu innym mocnym, których tu z ników nie wymnienię, za co przepraszam
zainteresowanych. I cieszy mnie to, że inni podpowiadający, np. Ty wskażą błąd w
rozwiązaniu, tudzież niezrozumienie pewnego przejcia.
Pilnujemy się wszyscy i o to chodzi na tym forum. Nie puszczamy bubli

.
20 paź 00:25
aniabb: od dziś będę się starać bardziej .. <jak bum cyk cyk >
20 paź 00:27
ICSP: Coś usunąć?
20 paź 00:27
aniabb: usuwać to wyjątek jak zasuwka

(tak mimochodem małymi literkami)
20 paź 00:28
Ajtek:
Rozumiem że
aniabb to
aniab
20 paź 00:29
Ajtek:
ICSP ma tą wiedzę jak us
unąć post

.
20 paź 00:30
aniabb: niom.. ktoś zaczął mi podkradać nick
20 paź 00:30
aniabb: i spóźniłam się z rezerwacją
20 paź 00:30