matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartosc wyrazenia
marlena:
wartosc wyrazenia cos
5
α . dla α= 30
o
√
3
α30
o
=
2
√
3
(
)
5
=
2
= i? obliczy mi ktos to bo nie wiem juz
19 paź 11:22
ICSP:
(
√
3
)
5
9
√
3
=
=
2
5
32
19 paź 11:28