matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę, o pomoc...
maola:
(2
√
3
+4)
3
=
18 paź 22:59
Eta:
(a+b)
3
=a
3
+3a
2
b+3ab
2
+b
3
2
3
*(
√
3
+2)
3
= 8(3
√
3
+3*3*2+3*
√
3
*4+4)=.......
18 paź 23:02
maola:
czary i wszystko jasne
Dziękuję
18 paź 23:07