matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc
Tomek:
proszę o pomoc daną liczbę zapisz jako potęgę liczby 2 8
3
√
4
18 paź 21:33
PuRXUTM:
1
8*
3
√
4
=2
3
*4
=2
3
*2
2/3
=2
3+2/3
3
18 paź 21:37
PuRXUTM:
1
to 4
to jest 4
1/3
3
18 paź 21:38
Tomek:
dzięki
18 paź 21:38