matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szecian
koo:
Przekątna sześcianu ma długość 5
√
3
. Objętość tego sześcianu jest rowna
17 paź 20:54
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1861.html
17 paź 20:55
zonk:
V SZEŚCIANU=a
3
a
√
3
=5
√
3
/ :
√
3
a=...
17 paź 20:59