matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
miska:
log
5
16 * log
4
27 *log
3
25
17 paź 20:22
ICSP:
log
5
27
log
5
25
3 log
5
3
log
5
16 *
*
= 2 * log
5
4 *
*
log
5
4
log
5
3
log
5
4
2
= 2 * 3 * 2 = 12
log
5
3
17 paź 20:25