matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to zrobić?
Kaśka:
2
x
2
−
m
x
+
m
/
2
−
3
/
2
=(
√
8
)
1
−
m
17 paź 19:47
asdf:
√
8
= 2
√
2
= 2 * 2
1/2
= 2
3/2
17 paź 19:52
Kaśka:
i pozniej przyrownuje wykladniki?
17 paź 19:58