LOG
zonk: | | 3 | |
10log |
| ....co z tym zrobić? |
| | 10−12 | |
i przy okazji:czy jeżeli I
10=10
−50,TO I=10
−5
17 paź 18:06
Aga1.:
skorzystać ze wzoru
alogb=logba
tak.
l=10−5
17 paź 18:22
zonk: | | 3 | |
=....log( |
| ) 10...ale to jakiś kosmos wyjdzie  |
| | 10−12 | |
...więc jeżeli I
110=10
−50 ,a I
210=10
10,to różnica wyniesie 10
6,czyli milion?
17 paź 18:31
Aga1.: Róznica l1−l2?
l1−l2=10−5−10
17 paź 18:37
zonk: dzięki

,a to pierwsze?,mogę prosić ?
17 paź 18:47
Aga1.: .
A skąd ten kosmos ?
17 paź 18:52
zonk: no,ale dalej trzeba obliczyć
17 paź 18:53
zonk: pomożecie?
17 paź 20:16