pomóżcie
kaska: 3*(23)do −2 potęgi +4do −1 potęgi pod kreską ułamkową (0,2)do −1potegi −(1 druga) do −2
potegi
17 paź 12:28
Patronus: | 3*(2/3)−2 + 4−1 | |
| tak? |
| (0,2)−1 − (1/2)−2 | |
17 paź 12:43
kaska: tak wlasnie tak ja nie moge pisac w ten sposob nie posiadam standardowych znaków na klawiaturze
17 paź 12:46
Patronus: 
nie posiadasz znaków powiadasz...
| | 28 | |
U{3*(9/4} + 1/4}{5−4} = |
| = 7 |
| | 4 | |
17 paź 13:12
Patronus: Przepraszam :
| 3*(9/4) + 1/4 | | 28 | |
| = |
| = 7 |
| 5−4 | | 4 | |
17 paź 13:12