proszę o pomoc
matma: p{3−2 √2
16 paź 21:55
ICSP: √3−2√2 = √(√2−1)2 = |√2−1| = √2 − 1
16 paź 21:56
matma: √3−2√2 − √3+2√2
16 paź 21:57
ICSP: √3 −2√2 − √3 + 2√2 ?
16 paź 21:58
Piotr:
= 0
16 paź 21:58
matma: dzięki bardzo za pomoc , ale nie mogę sobie poradzić z zapisem tego zadania
jest jeden wielki pierwiastek i wnim 3− 2 pierwiastki z 2 i drugie wyrażenie to samo tylko,że +
16 paź 21:58
matma: tak
16 paź 21:59
ICSP: Jakie 0
16 paź 21:59
ICSP: √3 − 2√2 − √3 + 2√2 = √(√2 − 1)2 − √(√2 +1) = |√2 − 1| − |√2 + 1| = √2
− 1 − √2 − 1 = −2
16 paź 22:00
matma: dzięki bardo
16 paź 22:00
Piotr:
wpis z 21:57
dla mnie wszystko jest oddzielnie
16 paź 22:01