matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plis
julcia:
bardzo prosze o pomoc
oblicz objetosc i pole powierzchni całkowitej prostopadłoscianu o wymiarach podstawy a=4,8cm i b=3,6cm w ktorym przekatna jest nachylona do podstawy pod katem alfa=30 stopni,inaczej nie da sie tego napisac dziekuje
16 paź 21:48