POmocy
miki: na ponumerowanie stron książki zużyto 6837cyfr. Ile stron liczy książka
16 paź 19:37
Lolo:D: Moim zdaniem powinno wyglądać to tak:
6837+6837=......(wpisz wynik)
Mam nadzieję że pomogłam
16 paź 19:43
Jack:
podaj tytuł to sprawdzę w google.
16 paź 19:52
Eta:
Ta książka ma
1986 stron
16 paź 19:58
miki: DLACZEGO?
16 paź 20:00
miki: JAK POLICZYĆ?
16 paź 20:01
Eta:
A co? nie taką masz odpowiedź?
16 paź 20:02
Jack:
9+2*90+3*900+4*n=6837
n=987
Stąd książka ma 1000+987−1 stron
16 paź 20:14
Eta:
16 paź 20:16