Podaj interpretacje geometryczna pkt AxB w układzie współrzędnych:
Andy: Podaj interpretacje geometryczna pkt AxB w układzie współrzędnych:
A= {x: |x|>2}, B={x: |x+1|≤3}
Proszę o pomoc.
16 paź 12:36
aniab:

czerwone to A zielone B niebieskie AxB
16 paź 12:43
Andy: A dlaczego B zaznaczyłaś na osi y jeżeli B={x|x: +1|≤3}
16 paź 12:57
Andy: B={x: |x+1|≤3}*
16 paź 12:59
Andy: nie powinno się pkt B zaznaczyć tak samo jak pkt A czyli wzgl. osi OX a nie OY;>
16 paź 13:00
Aga1.:

A: x>2 v x<−2
16 paź 13:17
Aga1.:

Ix+1I≤3
B
−4≤x≤2
16 paź 13:20
Basia:
przecież to ma być iloczyn kartezjański AxB
aniab rozwiązała tak jak trzeba
chyba, że użyłeś symbolu iloczynu kartezjańskiego, a miało być coś innego
16 paź 13:39