Obliczyć sumę
Tosia: Obliczyć sumę współczynników wielomianu.
W(x)=(9x5−5x2−3)1000*(4x3−7x2+2x)1111
16 paź 10:51
ICSP: suma współczynników wielomianu = w(1)
16 paź 10:51
asdf: Ja Ci to rozpiszę

chcesz to licz:
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3)
* (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) *
(9x
5−5x
2−3) * (9x
5−5x
2−3) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) *
(4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x) * (4x
3−7x
2+2x)
16 paź 11:10
ICSP: Dzięki

Tego mi było trzeba ...
16 paź 11:14
asdf: teraz wszystko jasne
16 paź 11:15
Jolanta: Zawsze tak liczymy sume wspólczynników ?
za x podstawiam 1
W(1)=(9*15−5*12−3)1000*(4*13−7*12+2*1)111=(9−8)1000*(−1)111=
11000*(−1)111=1*(−1)=−1
16 paź 11:16
aniab: do liczenia to chyba jednak powinna być suma
16 paź 11:16
aniab: Jolanta..tak
16 paź 11:16
ICSP: mam wielomian :
w(x) = x4 + 2x2 + 1 oraz w(x) = (x2 + 1)2 =(x2+1)(x2+1)
są one równe. Więc jeżeli oblicze w pierwszym w(1) oraz w drugim w(1) to otrzymam dwa różne
wyniki ?
16 paź 11:18
Jolanta:
16 paź 11:19
aniab: jak już tak ładnie rozpisał to w postaci sumy byłoby wprost do zliczania

ale to oczywiście
nie ma znaczenia tak samo jak nie ma znaczenia czy rozpisał czy w potędze
16 paź 11:24
Aga1.: asdf, to teraz zamień iloczyn na sumę.
16 paź 11:30