| 9 | ||
mam pytanko jak to obliczyć żeby wyszło : − | ||
| 2 |
| 3 | 3 | |||
y= 5x * (− | )− | BO MI WYCHODZI INACZEJ NIŻ PODALI W ODPOWIEDZIACH | ||
| 4 | 4 |
| 9 | 8 | |||
y = − | dla x = − | |||
| 2 | 5 |
tam jest minus a ja przeczytałem razy... kurde napisz jeszcze raz tak jak byc
powinno przez takie pisanie mozna sie pomylic − tak jak ja sie pomyliłem
R=(1/6 , 1/12)ten punkt też chyba będzie należał









?
czy to ta sama funkcja ? czy jakaś inna ? a jak inna to jaka ?
y = √3−3 ? chyba x tu brakuje ?
prawdopodobnie:
y = √3x − 3
y = √3*2√3 − 3 = 2*3−3 = 3
i P nie należy do wykresu