matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzenie
malwinka:
oblicz sinα jeśli wiesz że:
√
2
cos(90
o
−α)=
3
cos(90
o
−α)=−sinα
√
2
−sinα=
3
√
2
sinα=−
3
16 paź 00:16
malwinka:
prosze o spr
16 paź 00:21
ICSP:
zły wzór
16 paź 00:21
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/430.html
16 paź 00:22
malwinka:
no to tylko sinα oki rozumiem
16 paź 00:24