matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
sdfgsd:
oblicz: cos(α−90) jeśli sin(α−1350)=0,9 i α(270,360)
15 paź 23:37
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/430.html
15 paź 23:39
sdfgsd:
sinα=0,9 cosα=
√
19
/10
15 paź 23:44
sdfgsd:
15 paź 23:46
sdfgsd:
15 paź 23:46
sdfgsd:
/
15 paź 23:50
sdfgsd:
cosα≈0,43588 α≈64 odp.α=296
15 paź 23:53