Będe wdzięczny.
1. Wiadomo, że log35 = a. Oblicz log95
2. Wykaż, że logab = 2loga2b
| log95 | ||
1. log35= | =2log95=2a | |
| log93 |
| loga2b | ||
2. logab= | =2loga2b. | |
| loga2a |
| log35 | a | |||
log95= | = | |||
| log39 | 2 |
Mam do Ciebie prośbę , nie wiem czy pamiętasz? kiedyś podawałaś mi nazwę takiego leku
na moje chore kolano
Możesz napisać nazwę tego specyfiku? byłabym wdzięczna
. Litozin.
może on mi pomoże ?
dzięki
Jak do tej pory, to lekarze pomogli mi jedynie w opróżnieniu portfela
Jak ja ich "kocham" wrrrr