matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
całkowicz:
3
3
x
−1
∫
dx =
*
czemu tak wychodzi ?
4x
2
4
−1
14 paź 22:54
sushi_gg6397228:
3
stala
4
1
−1
−−−>
x
2
x
14 paź 22:56
sushi_gg6397228:
1
=x
−1
x
14 paź 22:57
Eta:
3
3
1
3
1
3
....=
∫ x
−2
dx=
*
*x
−2+1
+C=−
*
+C=−
+C
4
4
−2+1
4
x
4x
14 paź 22:59