matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
zuzka:
oblicz: 36
log
6
5−
1
4
14 paź 22:33
zuzka:
6
2log
6
5−
1
4
..i co dalej?proszę o pomoc
14 paź 22:51
Eta:
1
6
2log
6
5
*36
−1/4
= 5
2
*
=.....
√
6
14 paź 22:52
zuzka:
25
√
6
...=
....dziękuję
6
14 paź 23:10
Eta:
ok
14 paź 23:32