matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
yyy?
Yuko:
podaj sin(180 + x )= cos(360 −x ) = ctg(360 − x ) = tg(270 + x ) =
?
10 maj 20:11
Jacek Karaśkiewicz:
430
10 maj 20:15
radek:
−sin x cos x − ctg x − ctg x sa to wzory redukcyjne
10 maj 20:17