matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
K94:
oblicz:
4
√
5−2
√
6
*
√
√
3
+
√
2
14 paź 15:21
Basia:
√
√
3
+
√
2
=
4
√
(
√
3
+
√
2
)
2
=
4
√
3+2
√
3
√
2
+2
=
4
√
5+2
√
6
wiesz co dalej zrobić ?
14 paź 15:29
sushi_gg6397228:
co zaproponujesz?
14 paź 15:30