matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdx tożsamość
Monia:
cos
4
α+sin
4
α=1−2sin
2
αcos
α
14 paź 14:04
Eta:
L= sin
4
x+cos
4
x=(sin
2
x+cos
2
x)
2
−2sin
2
x*cos
2
x= 1
2
−2sin
2
x*cos
2
x = 1−2sn
2
x*cos
2
x = P
14 paź 14:57