matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
matematyk:
czy
4
√
243
*2
2
da sie jakos jeszcze rozpisac jezeli tak to w jaki sposob?
14 paź 13:39
Mati_gg9225535:
4
√
243
*2
2
=
4
√
81*3
*4=3
4
√
3
*4=12
4
√
3
14 paź 13:43
sushi_gg6397228:
243=3
5
14 paź 13:43