matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uzgodnij tożsamość
adaaa:
1
ctg
2
α * sinα =
− sinαα
sinα
11 paź 22:41
uzgodnij tożsamość. pomóżcie!:
11 paź 22:47
ewa:
cos
2
α
cos
2
α
1−sin
2
α
1
ctg
2
α*sinα=
*sinα=
=
=
−sinα
sin
2
α
sinα
sinα
sinα
11 paź 22:47