matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wzory
Krzychu:
kompletnie zapomniałem jak to się robi.
7π
sin
=...
6
5π
cos
=...
6
π
π
1
sin(π+
)=−sin
=−
6
6
2
5π
π
π
√
3
cos
=cos(π−
)=−cos
=−
6
6
6
2
dobrze?
11 paź 21:59
Mila:
Tak.
11 paź 23:17