matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
kasska:
jak obliczyc miejsce zerowe funkcji y=−x
2
+3
11 paź 19:45
Eta:
−x
2
+3=0 ⇒ x
2
= 3 ⇒ x=
√
3
V x= −
√
3
11 paź 19:47
kasska:
dzieki eta jesteś wielka !
11 paź 19:48