matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
adaś:
3−4x
po zapisaniu równania prostej y=
w postaci kierunkowej, otrzymamy równanie
6
co robicie po kolei ?
11 paź 17:50
asdf:
a
b
wez to rozłoż na
−
6
6
pomyśl czasem
11 paź 17:52
Saizou :
3
4x
y=
−
6
6
1
2
y=
−
x
2
3
2
1
y=−
x+
3
2
takie trudne
11 paź 17:53
adaś:
dzięki bardzo trudne
11 paź 17:56