matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
tg
2
α*cos
2
α−1
−1
czy równa sie
tg
2
α*cos
2
α
tg
2
α
wyszło mi ze tak ale nie jestem pewien
11 paź 17:50
Mila:
sin
2
α
*cos
2
α−1
cos
2
α
=
sin
2
α
*cos
2
α
cos
2
α
sin
2
α−1
=
=
sin
2
α
−cos
2
α
−1
=
=−ctg
2
α=
sin
2
α
tg
2
α
11 paź 17:59
Patryk:
dzięki
11 paź 18:07
Mila:
11 paź 18:27