matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
plastus:
narysuj wykres funkcji 1) f(x)=x+2/x−3 2) f(x)=2+√x−1 3) f(x)=1/|x−1| Pozdrawiam!
11 paź 17:14
asdf:
A coś od siebie? Pozdrawiam!
11 paź 17:15
plastus:
prosze!
11 paź 17:22