matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
michal1103:
Oblicz: 3
log
9
216−log
3
2*log
2
√
6
11 paź 16:13
M:
2 lut 06:14
Bo_ra:
log
a
b*log
b
c=log
a
c tak ?
2 lut 20:34
Bo_ra:
1
log
9
216=log
3
2
216=
log
3
216=log
3
√
216
2
log
3
2*log
2
√
6
=log
3
√
6
216
log
3
√
216
−log
3
√
6
=log
3
√
=log
3
√
36
=log
3
6
6
3
log
3
6
=6
2 lut 21:00
1133:
3
log
9
216=
log
3
6
2
1
log
3
2*log
2
√
6
=
log
3
6
2
3
log
3
6
=6
2 lut 21:06