matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
dede:
Sprawdź rachunkiem, czy podane wartości y ={−5,3,9} należą do zbioru wartości funkcji f(x)=−x+4 D={−5,−2,−1,0,1}. MÓGŁBY Mi KTOŚ POMÓC NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ!
9 maj 21:50
adm:
napisałam Ci już w innym poście, sprawdź
9 maj 21:54