matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
pww:
Ile to będzie : 4
l
o
g
2
5
10 paź 20:59
Eta:
...=25
10 paź 20:59
pww:
bo to trzeba tak liczyć ? log
2
5
4
10 paź 21:01
Eta:
tak: (2
2
)
log
2
5
= 2
2*log
2
5
= 2
log
2
5
2
= 5
2
= 25
10 paź 21:02